Водени от Славянка Стойкова и Величка Стоилова събрахме невероятен екип от всеотдайни професионалисти, които са фокусирани върху най-новите технологии и открития в сферата на естетичните науки. Целта ни е да насърчаваме изследванията в области като козметология, дерматология и естетика. Ние поощряваме съвременните медицински технологии, начин на живот и други средства, които ще помогнат на хората да живеят удобно, здравословно и щастливо.

Славянка Стойкова

Славянка Стойкова има дългогодишен опит в козметичния бранш. Днес тя е  лектор и обучител относно теоретичните аспекти на влиянието на активните съставки на козметиката върху кожата. Оценител е на безопасността на козметични продукти и акцентът в нейната работа са последните научни постижения в областта на формулирането им.

Величка Стоилова

Величка Стоилова е професионален консултант по красота и здраве на кожата. Лектор-обучител в сферата на иновации при козметичните продукти, консултант по правилна грижа за кожата в домашни условия и тенденции и развитие на козметичните трендове. Опит в сферата на козметиката и красотата – 7 години.