За нас

Мисията ни във Фондация “Скейндор - За Здрава Кожа” е чрез образователни дейности и открит обмен на знания и иновации в областта на естетиката, дерматологията и козметологията да ви помогнем да вземате вашите естетически мотивирани решения. Ние вярваме, че чрез установяване на по-висок стандарт в грижата за външния си вид хората могат да придобият усещане за самоувереност, като изглеждат и се чувстват подмладени.

В нашата платформа zdravakoja.com ние се фокусираме върху най-новите технологии и открития в сферата на естетичните науки, които демонстрират трайни резултати, като същевременно спазват най-високите стандарти за безопасност. Целта ни е чрез информиран избор хората да се възползват от по-безопасни и по-ефективни дерматологични и естетични терапии за оптимално здраве на кожата.

Естетичният външен вид е повече от красота. Красотата не е само в дълбочина на кожата. Красотата е хармония. Красотата включва необходимостта да се чувствате добре в собствената си кожа и да имате добър физически и психически баланс. Не можем да пренебрегнем значението на естетиката от психо-социална гледна точка, особено когато днешното общество високо оценява привлекателния външен вид. Той може да подобри самочувствието ви и да ви направи по-уверени и по-щастливи, защото изглеждате и се чувствате по-добре. Това обаче е тънка психологична линия, по която специалистите по козметология и естетика ефективно трябва да разграничават многото потребители. Има мъже и жени, които са здрави както физически, така и психически, и се подлагат на естетични терапии, за да изглеждат добре и да се чувстват по-млади. Други хора поначало възприемат собствените си тела отрицателно, тъй като имат някаква форма на психосоматично разстройство. Последните могат да бъдат „обсебени от красотата“ и да търсят прекомерни решения.

Невъзможно е да се измери красотата обективно, тъй като всеки я гледа различно въз основа на житейския си опит, възгледите си и биохимията. Красотата може да е неизмерима, но хармонията - един от най-важните компоненти на физическата красота - може да бъде измерена.

Ние сме тук, за да ви подадем ръка по пътя ви към красотата и хармонията, защото красотата е нищо друго освен хармония.

Дейности

Създадохме нашата платформа в подкрепа на всички жени и мъже, които полагат грижи за здравето си и добрия външен вид на кожата си.

В нашата работа ние непрекъснато се стремим да помогнем за повишаване на стандартите за ноу-хау и се фокусираме върху най-новите технологии и открития в сферата на естетичните науки, които демонстрират трайни резултати, като същевременно спазват най-високите стандарти за безопасност. Стремежът ни е да сме източник на достоверна информация и да играем образователна роля в подкрепа на козметици, масажисти, собственици и управители на козметични и спа центрове. За тази цел ние извършваме следните дейности:

Не спираме да поддържаме и да усъвършенстваме нашите знания, умения и опит чрез непрекъснато обучение и чрез повтаряща се практика.

Изграждаме общност за открит обмен на знания и иновации от козметици, масажисти, дерматолози и други специалисти от сферата на естетичните науки.

Работим в тясно сътрудничество с други организации от областта на козметичните изкуства и науки, които имат сходни мисия и цели.

Популяризираме ефективни практики за грижа за кожата и цялостното ви добро състояние, като по този начин ви помагаме да направите правилния избор за оптимално здраве и жизненост на кожата.

Осведомяваме ви относно последните иновации в козметичните и дерматологични терапии и процедури за грижа за кожата. Ние се стремим да ви образоваме, като предоставяме точна и пълна информация.

Стремим се да използваме най-ефективните методи за идентифициране на вашите козметични и дерматологични нужди и да търсим най-добрите методи за тяхното решение.

Запознайте се с

Екипа на Фондацията.

ТУК
Фондация “Скейндор - За Здрава Кожа” с ЕИК 205730051 е юридическо лице с нестопанска цел в обществена полза, което извършва изцяло нетърговски дейности съобразени с мисията на организацията.

Отговорност: Вашето здраве е най-важното. Това, което е добър съвет за един човек, може да не е добър съвет за друг: хората значително се различават по въпросите на здравето. Предоставена информация в zdravakoja.com винаги трябва да се обсъжда с квалифициран специалист. Нейното предназначение НЕ е да замени отношенията между вас и вашия лекар, дерматолог, козметик, диетолог или друг специалист. Правим проверки за точност, но пропуски винаги са възможни. Фондацията и екипът й не гарантират точността, пълнотата и навременността на информацията. ВИНАГИ се консултирате със специалист за вашата конкретна ситуация, преди да използвате дадено средство за лечение или да предприемете промени в начина си на живот, които могат да повлияят на вашето здраве.