Събитията, публикувани на тази страница, са чудесен начин да бъдем в крак с най-новите разработки и технологии и с всичко, което се случва в естетичните науки във всеки момент. Изложенията за красота, конференциите по дерматология или форумите за козметика са изпълнени с множество образователни сесии, които ни помагат да изследваме актуалните тенденции, да чуем за непубликувани изследвания и да развиваме непрекъснато нашите знания.

11 - 12 Март 2020

Cosmetology & Beauty - Рим, Италия

Cosmetology & Beauty e двудневен форум за красота, на който всеки професионалист в бранша е поканен да участва. Кинезитерапевти, фризьори, козметици, маникюристи, козметици и представители на салони за красота се събират, за да споделят своите знания и да обменят опит. В програмата на събитието са предвидени демонстрации и презентации, лекции и уъркшоп дейности, които ще ви запознаят с най-новите тенденции и постижения от света на грижата за външния вид.

27 - 28 Март 2020

Love Beauty - Любляна, Словения

Двудневен панаир на красотата, които събира на едно място професионалисти и изложители от всички сектори на козметиката, фризьорството, естетичната хирургия, денталната естетика, уелнес, спа и други дейности от козметичния бранш. По време на това събитие ще може да се насладите на разнообразни лекции, презентации, иновации и семинари. Предвидени са и различни състезания между експерти в областта, както и срещи с международни специалисти от различни дейности.

12 - 15 Февруари 2020

VIVANESS - Нюрнберг, Германия

Природата винаги е била разглеждана като източник на енергия и най-добрият доставчик на активни съставки за цялостна грижа, жизненост и подчертаване на естествената красота на хората. VIVANESS е Международен панаир за натурална и органична лична грижа. Той обединява традиционното с модерното и пионерите с новодошлите от международния козметичен сектор по уникален начин. Събитието е чудесна възможност да изпитате разнообразието от продукти за естествена красота в спокойна атмосфера.