fbpx

Без съмнение красотата носи щастие. Колкото по-добре изглеждаме, толкова по-добре се и чувстваме. Но тя изисква редовна и често – професионална грижа, особено когато става дума за кожата на лицето. Това гарантира правилните стъпки и отношение, нужни именно за доброто състояние на вашата кожа, което е и концепцията на фондация “Скейндор – за здрава кожа”. Препоръчително е изборът да започне още от младежка възраст, а за зряла става задължителен.

Качествени продукти и процедури

Във всеки добър салон се предлагат качествени продукти и процедури. Почистване, пилинг, хидратация, козметичен масаж са само част от най-основните, които трудно, дори невъзможно, може да се направят в домашни условия. Освен това продуктите, които се използват са утвърдени и изцяло съобразени с вашите специфики и нужди, които се определят предварително.

В ръцете на професионалисти

В същото време един добър козметик е гарант за правилното третиране на кожата и рискът от неприятни последици остава минимален. Именно това е и професионалистът, който ще ви даде препоръки какви продукти да използвате в ежедневието. Фактори като начин на живот, предпочитаната козметика и сезон също са определящи за дългосрочни резултати.

Всичко на едно място

В салоните и студиата за красота се предлагат широка гама от добри професионални козметични продукти, които не са широкодостъпни. Обикалянето и лутането със сигурност ще ви спести време и средства. Вашият козметик може да ви насочи и към дерматолози или друг специалисти за посочения от вас проблем

Освен задължителен елемент от здравето на нашата кожа, посещението при козметик, не на последно място е и личното време за отпускане и преразреждане, което заслужава  всяка уважаваща себе си дама.