fbpx
Какво е микробиота и защо е ключов термин в борбата с бактериите, които вредят на кожата ни при носенето на маски?
 
БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР НА ИСПАНСКИЯ ЛИДЕР В КОЗМЕТИКАТА SKEYNDOR 
КОГА? На 25.02.2021 г., от 17:30 ч. до 19:30 ч.
 
КЪДЕ? Online в Zoom. Ще получите линк след регистрация за участие  по-долу.
 
С УЧАСТИЕТО НА: Славянка Стойкова – генерален мениджър на SKEYNDOR за България, Пепи Гиьом – официален международен обучител на Skeyndor – Испания и специален гост – актрисата Даяна Ханджиева.
Маскне е нов термин за акнето и всички несъвършенства, които се появяват вследствие на носенето на маски. Това са раздразненията, зачервяванията и пъпчиците, които забелязваме в долната част на лицето, вследствие на носенето на предпазни средства. Раздразненията често се получават поради липса на достатъчно въздух и създаването на затворена влажна среда, която предразполага появата на бактерии. 
И ето че испанските лидери в професионалната козметика SKEYNDOR намериха решение не само за по-детайлното и дълбоко почистване на кожата, но и за премахването на несъвършенства вследствие на “новия” ни по-особен начин на живот от една година насам.
 
Запишете се безплатно за уебинара, за да разберете как да се справите с проблемите на раздразнената кожа! Чуйте и вижте какъв опит ще споделят с вас известни инфлуенсъри от света на бюти индустрията! Спечелете си и страхотни подаръци за по-добро здраве и хигиена на кожата!

Запиши се

Моля изберете отметката ако сте съгласни да получавате полезна информация относно грижата за Здрава кожа по Email.

Можете да се отпишете по всяко време, като щракнете върху връзката в долния колонтитул на нашите имейли. За информация относно нашите практики за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт.

We use Mailchimp as our marketing platform.

Необходимо е да потвърдите регистрацията си като кликнете на връзката в имейла, който ще получите от нас след като се запишете.